Camping la Source Lac de Sarrans

Camping la Source Lac de Sarrans is een mooie terrassencamping bij het Lac de Sarrans in het departement Aveyron in de regio Midi-Pyrénées. Deze camping is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de vele leuke bezienswaardigheden en steden en dorpen in dit gebied. De camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een fijne vakantie in dit gebied!

Over camping la Source Lac de Sarrans

Deze camping is een middelgrote camping met 101 staanplaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten tenten, lodges en chalets huren. Ook zijn er staanplaatsen met privé sanitair beschikbaar. De verschillende staanplaatsen zijn ruim ingedeeld en liggen op begroeide terrassen. Er zijn voldoende schaduwplekken en ook is er vrijwel altijd sprake van voldoende privacy. Op het campingterrein is een mooi zwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Zo is er een leuke waterglijbaan en is er ook een apart kleuterbad voor de allerkleinsten. Rondom het zwembad staan ligbedden waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Verder is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een midgetgolfbaan en kunt u fietsen huren bij de receptie, waarmee u de mooie omgeving kunt verkennen!
Camping la Source Lac de Sarrans

In de omgeving van camping la Source Lac de Sarrans

In de nabije omgeving van deze leuke camping is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt in het departement Aveyron, talloze leuke bezienswaardigheden bezoeken. Zo behoren onder meer bezoekjes aan mooie kastelen als Belcastel, Calmont d’Olt, Château de Najac en het kasteel van Peyrelade tot de mogelijkheden. Een bezoekje aan elk van deze kastelen is leuk voor het hele gezin!

Boek uw verblijf op camping la Source Lac de Sarrans

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Aveyron!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Aveyron ook interessant: