Camping Le Clos Bouyssac

Camping Le Clos Bouyssac is een mooie camping aan de rivier Lot en ligt ongeveer veertig kilometer ten westen van de stad Cahors. Dankzij haar gunstige ligging aan de Lot kunt u hier ook tijdens de zomerdagen heerlijk afkoelen. Zo zijn er volop zwem- en kanomogelijkheden op de camping.

Over Camping Le Clos Bouyssac

Camping Le Clos Bouyssac is een middelgrote camping met 86 staanplaatsen. Ook is het mogelijk om een gezellig chalet te huren op het campingterrein. Camping Le Clos Bouyssac ligt in een bosrijk gebied, waardoor er op de verschillende plekken op de camping genoeg schaduwplekken te vinden zijn. Vanaf uw staanplaats kijkt u uit over de mooie rivier Lot. Doordat dit een van de schoonste rivieren van Europa is, kunt u hier tijdens de warme zomerdagen gerust een verfrissende duik nemen. Op het terrein van Camping Le Clos Bouyssac worden ook kano’s verhuurd. Op de camping is genoeg te beleven. Zo is er een mooi groot buitenzwembad met peuterbad, een tafeltennistafel en zijn er mogelijkheden om te voetballen of te volleyballen. Uiteraard kan ook een typisch Franse jeu de boulesbaan niet ontbreken.

In de omgeving van Camping Le Clos Bouyssac

In de omgeving van deze leuke camping is genoeg te zien en te beleven. Zo behoort een uitstapje naar de mooie stad Cahors, met haar indrukwekkende Pont Valentré, tot de mogelijkheden. Ook zijn er in de omgeving van de camping talloze mooie middeleeuwse dorpjes te vinden. Op iets meer dan een uurtje rijden vanaf de camping ligt het schilderachtige plaatsje Saint-Cirq-Lapopie. Dit plaatsje behoort volgens de kenners tot de allermooiste dorpjes in heel Frankrijk. Ook een bezoekje aan de indrukwekkende grot van Pech Merle mag niet ontbreken. In deze bijzondere grot kunt u originele muurschilderingen bezichtigen. Een onvergetelijke ervaring! Tot slot is er voor de liefhebbers van indrukwekkende kastelen ook genoeg te beleven. Zo ligt het indrukwekkende kasteel Bonaguil op slechts een klein kwartiertje rijden. Ook een bezoekje aan het kasteel van Biron is meer dan de moeite waard. Camping Le Clos Bouyssac is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in het departement Lot!

Boek uw verblijf op Camping Le Clos Bouyssac

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Lot!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Lot ook interessant: