Camping Le Ventoulou

Camping Le Ventoulou is een kleinschalige, landelijk gelegen camping in het departement Lot.Camping Le Ventoulou Deze camping is een ideale uitvalsbasis om deze streek te verkennen, want er zijn talloze leuke bezienswaardigheden en plaatsen te vinden in de omgeving!

Over Camping Le Ventoulou

Camping Le Ventoulou is een kleinschalige camping met 66 plaatsen. Op het terrein van deze camping zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages huren. De staanplaatsen op deze camping bevinden zich aan laantjes op twee lage terrassen. Er is genoeg begroeiing in de vorm van bomen struiken, zodat er altijd sprake is van voldoende privacy. Op de camping is een mooi zwembad met schuifdak, waar jong en oud tijdens de warme zomerdagen heerlijk af kunnen koelen in het water. Ook is er een speelveld en een speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules. Op de camping is een kleine supermarkt waar u aan het juiste adres bent voor de dagelijkse boodschappen en dagvers brood.
Camping Le Ventoulou

In de omgeving van Camping Le Ventoulou

In de omgeving van Camping Le Ventoulou is veel te zien en te beleven. Zo ligt de camping vlak bij het plaatsje Padirac. Dit plaatsje staat bekend om de indrukwekkende grot Gouffre de Padirac. Tijdens uw bezoek aan deze grot vaart u een stukje over een ondergrondse rivier. Zeer indrukwekkend! Ook een bezoekje aan het bekende bedevaartsoord Rocamadour is de moeite waard. Wanneer u dit prachtige plaatsje bezoekt kunt u ook Le Rocher des Aigles bezoeken. Dit is een leuk vogelpark waar jong en oud zich kunnen vergapen aan vele soorten adelaars. Iets verder naar het zuiden, ten oosten van de leuke plaats Cahors, ligt het schilderachtige plaatsje Saint-Cirq-Lapopie. Dit plaatsje is meer dan de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Tot slot kan ook een uitstapje naar de grot van Pech Merle niet ontbreken. Hier kunt u prachtige prehistorische muurschilderingen bezichtigen.

Boek uw verblijf op Camping Le Ventoulou

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Lot!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Lot ook interessant: