Camping Les Bords du Tarn

Camping Les Bords du Tarn is een camping vol bloemen en planten, bij de plaats Mostuéjouls in het departement Aveyron. De camping ligt direct aan de rivier Tarn en is een geweldige uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in dit gebied.

Over camping Les Bords du Tarn

Camping Les Bords du Tarn is een middelgrote camping met 110 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten tenten en stacaravans huren. De staanplaatsen zijn ruim ingericht en worden gescheiden door veel begroeiing. Er is dan ook altijd sprake van voldoende privacy en schaduwplekken tijdens de zonnige zomerdagen. Op de camping is altijd wel wat te beleven. Zo is er een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Verder is er een mooi zwembad waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme dagen. Rondom het zwembad zijn tal van ligbedden te vinden waar u van de zon kunt genieten. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een volleybalveld en is er uiteraard altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules!
Camping Les Bords du Tarn

In de omgeving van camping Les Bords du Tarn

In de omgeving van camping Les Bords du Tarn is veel te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping, onder meer verschillende mooie grotten bezoeken. Uitstapjes naar mooie grotten als de grot van Foissac en Grotte du Bosc zijn leuk om te bezoeken voor het hele gezin. Ook uitstapjes naar kastelen als Belcastel, Calmont d’Olt, Château de Najac en het kasteel van Peyrelade zijn ook absoluut aan te raden!

Boek uw verblijf op camping Les Bords du Tarn

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Aveyron!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Aveyron ook interessant: