Camping Les Genêts

Camping Les Genêts is een mooie familiecamping en ligt aan het Lac de Pareloup in het departement Aveyron, vlakbij het leuke plaatsje Salles-Curan. Deze camping is een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin!

Over Camping Les Genêts

Camping Les Genêts is een middelgrote camping met 163 plaatsen. Er zijn verschillende soorten accommodaties te huur op de camping, waaronder verschillende soorten stacaravans en chalets. De staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door hoge heggen, waardoor er altijd sprake is van voldoende privacy. Op het terrein van de camping is genoeg te beleven voor jong en oud. Zo is er een mooi buitenzwembad met apart kleutergedeelte, evenals een midgetgolfbaan, een volleybalveld, een sauna en een stoombad. Ook kunnen er onder meer waterfietsen gehuurd worden waarmee u een dagje door kunt brengen op het prachtige Lac de Pareloup. Tot slot zijn er bij de receptie fietsen te huur waarmee u de leuke omgeving van de camping kunt verkennen. Camping Les Genêts is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Aveyron!
Camping Les Genêts

In de omgeving van Camping Les Genêts

In de omgeving van deze camping is veel te zien en te beleven. Het departement Aveyron staat bekend om de vele mooie middeleeuwse plaatsjes en interessante bezienswaardigheden. Zo behoren onder meer uitstapjes naar het indrukwekkende kasteel Calmont d’Olt of het kasteel van Peyrelade tot de mogelijkheden. Ook leuk zijn bezoekjes aan mooie grotten, zoals de grot van Foissac en Grotte du Bosc. Ook wanneer u een liefhebber bent van prachtige middeleeuwse plaatsjes is Camping Les Genêts een prima vakantiebestemming. Zo kunt u onder meer de bijzonder mooie plaatsjes Brousse-le-Château, Conques en Estaing bezoeken, evenals Sévérac-le-Château en de mooie grotere plaats Rodez. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping hoeft u zich geen moment te vervelen!

Boek uw verblijf op Camping Les Genêts

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping in het departement Aveyron? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Midi-Pyrénées!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Aveyron ook interessant: