Camping Les Pommiers Aigueleze

Camping Les Pommiers Aigueleze is een leuke familiecamping bij het plaatsje Rivières in het departement Tarn. De camping ligt aan de rivier Tarn, waar u onder meer kunt vissen en kanoën. De camping ligt ongeveer 15 kilometer van de mooie historische stad Albi. Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Tarn!

Over camping Les Pommiers Aigueleze

Camping Les Pommiers Aigueleze is een middelgrote camping met 92 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en bungalows huren. De verschillende staanplaatsen op deze camping zijn afgebakend met struiken en liggen veelal in de schaduw. Er is dan ook vrijwel altijd sprake van voldoende privacy. Op het terrein van de camping is een mooi buitenzwembad te vinden waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Verder is er een leuke speeltuin, waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een basketbalveld, een midgetgolfbaan en kunt u fietsen huren bij de receptie. Camping Les Pommiers Aigueleze is dan ook een geweldige vakantiebestemming, waar u zich geen moment hoeft te vervelen!

In de omgeving van camping Les Pommiers Aigueleze

In de omgeving van deze leuke camping is enorm veel te zien en te beleven. Zo is uw vakantie op deze camping eigenlijk niet compleet zonder dat u de mooie stad Albi heeft bezocht. In de mooie historische binnenstad kunt u onder meer de indrukwekkende kathedraal Sainte-Cécile bezoeken. Ook is een bezoekje aan het prachtige natuurgebied Montagne Noire de moeite waard. Hier kunt u heerlijk wandelen en genieten van de prachtige natuur!

Boek uw verblijf op camping Les Pommiers Aigueleze

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Tarn!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Tarn ook interessant: