Camping Les Rivages

Camping Les Rivages is een mooie camping aan de oever van de rivier Dourbie, middenin het natuurreservaat Les Grands Causses. De camping ligt ongeveer twee kilometer ten oosten van de plaats Millau. In de omgeving van Camping Les Rivages is genoeg te zien en te beleven. Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in het departement Aveyron.

Over Camping Les Rivages

Camping les Rivages is een redelijk grote camping, met 314 staanplaatsen. Ook kunnen er op de camping accommodaties gehuurd worden, zoals een gemeubileerde bungalowtent of een stacaravan. Elk van de plaatsen op deze camping beschikt over genoeg schaduwplekken. Doordat de camping aan de rivier Dourbie ligt, kunt u hier tijdens de warme zomerdagen met het hele gezin afkoelen in het water van de rivier. Hier is onder meer een kiezelstrand te vinden, waar u fijn kunt zonnebaden. Ook is er op het terrein van Camping Les Rivages een buitenzwembad te vinden. Ook is er een speeltuin voor de kinderen en kan jong en oud zich uitleven op de squashbaan, de tennisbaan of op het volleybalveld. Wanneer u graag de omgeving van de camping wilt verkennen kunt u hier ook fietsen huren. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op Camping Les Rivages hoeft u zich met andere woorden geen moment te vervelen.
Camping Les Rivages

In de omgeving van Camping Les Rivages

In de omgeving van deze camping is veel te zien en te beleven. Zo staat het natuurgebied Les Grands Causses bekend om haar vele mooie wandelroutes. De prachtige kloof Gorges de la Dourbie ligt slechts zeven kilometer van de camping vandaan. Het indrukwekkende landschap Chaos de Montpellier-le-Vieux, dat bekend staat om haar bijzondere rotsformaties, is eveneens goed bereikbaar. Tot slot behoort ook een bezoekje aan het mooie kasteel van Peyrelade, dat bij de ingang van de eveneens mooie Gorges du Tarn ligt, tot de mogelijkheden. Tot slot is ook een bezoekje aan de leuke plaats Millau de moeite waard. In de omgeving van de camping is zo veel te zien en te beleven dat u hier gerust enkele weken door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen.

Boek uw verblijf op Camping Les Rivages

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Aveyron!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Aveyron ook interessant: