Camping Les Trois Sources

Camping Les Trois Sources ligt in een prachtig glooiende, landelijke omgeving bij het plaatsje Calviac in het departement Lot.Camping Les Trois Sources In de omgeving zijn talloze leuke bezienswaardigheden en plaatsen te vinden. Op deze luxe camping kunt u helemaal tot rust komen!

Over camping les Trois Sources

Camping Les Trois Sources is een middelgrote camping met 100 plaatsen. Op deze leuke camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten chalets, stacaravans en safaritenten huren. De verschillende staanplaatsen liggen op lage terrassen en zijn van elkaar gescheiden door bomen. Er is altijd voldoende schaduw en privacy. Op de camping is een prachtig zwemparadijs aanwezig waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Er zijn meerdere leuke glijbanen en natuurlijk is er ook een speciaal peuterbad. Voor de kinderen is er ook een leuke speeltuin. Verder is er een voetbalveld, een tennisbaan en een volleybalveld. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-Boules. Op camping Les Trois Sources hoeft u zich geen moment te vervelen!
Camping Les Trois Sources

In de omgeving van camping Les Trois Sources

In de omgeving van camping Les Trois Sources is veel te zien en te beleven. Zo is bijvoorbeeld een bezoekje aan de indrukwekkende grot Gouffre de Padirac meer dan de moeite waard. Tijdens uw bezoek aan deze mooie grot vaart u onder meer een stukje over een onderaardse rivier. Een onvergetelijke ervaring! Ook een bezoekje aan de grot van Pech Merle is aan te raden. Deze mooie grot ligt vlakbij het plaatsje Cabrerets en staat bekend om de vele prachtige prehistorische rotstekeningen. Tot slot is ook een uitstapje naar het mooie bedevaartsplaatsje Rocamadour de moeite waard. In het departement Lot is zoveel te zien en te beleven dat u gerust enkele weken vakantie door kunt brengen op camping Les Trois Sources!

Boek uw verblijf op camping Les Trois Sources

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping in het departement Lot? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Midi-Pyrénées!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Lot ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk