Camping Les Trois Vallées

Camping Les Trois Vallées is een leuke familiecamping bij de plaats Argelès-Gazost in het departement Hautes-Pyrénées.Camping Les Trois Vallées Vanaf deze camping kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de Pyreneeën. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een fijne vakantie in deze veelzijdige streek!

Over camping Les Trois Vallées

Camping Les Trois Vallées is een grote camping met 505 plaatsen. Op deze camping kunt u verschillende soorten accommodaties huren. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages, lodges en stacaravans huren. De verschillende plekken op de camping zijn van elkaar gescheiden door bloemen, struiken en bomen. Er is dan ook vrijwel altijd sprake van voldoende privacy en schaduw. Op het terrein van de camping is een groot zwembadcomplex te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Zo zijn er meerdere waterglijbanen en uiteraard is er ook een apart peuterbad. Verder is er een leuke speeltuin voor de kinderen, evenals een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Tot slot kunt u bij de receptie fietsen huren waarmee u de prachtige omgeving van deze leuke camping kunt verkennen!
Camping Les Trois Vallées

In de omgeving van camping Les Trois Vallées

In de omgeving van camping Les Trois Vallées is veel te zien en te beleven. Zo staat het departement Hautes-Pyrénées bekend om zijn zeer indrukwekkende landschappen. Uitstapjes naar Cirque de Gavarnie, Cirque de Troumouse of indrukwekkende bergen als de Col du Tourmalet en de Hautacam zijn meer dan de moeite waard. Ook zijn er diverse mooie grotten te vinden in dit gebied. Uitstapjes naar de grotten van Bétharram, de grotten van Gargas, Grottes de Médous of Gouffre d’Esparros zijn leuk voor het hele gezin!

Boek uw verblijf op camping Les Trois Vallées

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Hautes-Pyrénées!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Hautes-Pyrénées ook interessant: