Camping Padimadour

Camping Padimadour is een mooie familiecamping in het departement Lot.Camping Padimadour De camping ligt vlakbij de bekende bedevaartplaats Rocamadour en is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in dit gebied!

Over Camping Padimadour

Camping Padimadour is een middelgrote camping met 94 plaatsen. Op het terrein van deze camping zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages te huur. De staanplaatsen op deze camping zijn ruim ingericht en beschikken over voldoende beschutting van planten en bomen. Er zijn altijd voldoende schaduwplekken tijdens de warme zomerdagen en ook is er altijd voldoende privacy. Centraal op de camping is een mooie bar en een fijn zwembad. Dit zwembad heeft een apart kleuterbad, waardoor jong en oud zich hier kunnen vermaken. Ook is er een speeltuin voor de kinderen en is er uiteraard altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules. Tot slot is er ook een tafeltennistafel en is er een animatieteam voor de kinderen. Camping Padimadour is dan ook een prima vakantiebestemming voor het hele gezin!
Camping Padimadour

In de omgeving van Camping Padimadour

In de omgeving van Camping Padimadour is veel te zien en te beleven. Zo behoort een bezoekje aan de mooie bedevaartplaats Rocamadour tot de mogelijkheden. Bij deze bedevaartplaats ligt ook Le Rocher des Aigles: een bijzonder leuk vogelpark dat meer dan zestig verschillende vogelsoorten herbergt. Leuk voor jong en oud! Ook leuk is een bezoekje aan de grotten Gouffre de Padirac en de grot van Pech Merle. In de eerstgenoemde grot vaart u een stukje over een ondergrondse rivier. In de grot van Pech Merle kunt u indrukwekkende prehistorische rotstekeningen bezichtigen. Deze camping is met andere woorden een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Lot!

Boek uw verblijf op Camping Padimadour

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Lot!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Lot ook interessant: