Camping Pradelongue

Camping Pradelongue is een mooie camping op een parkachtig terrein, vlak bij de leuke plaats Bagnères-de-Luchon in het departement Haute-Garonne. Vanaf de camping kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de bergachtige omgeving. Deze camping is een ideale vakantiebestemming voor een heerlijke vakantie in de Pyreneeën en is dan ook zeer geschikt voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.

Over camping Pradelongue

Camping Pradelongue is een middelgrote camping met 152 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans huren. De verschillende plekken zijn ruim ingedeeld en van elkaar gescheiden door bomen, hagen of struiken. Op het mooie, groene campingterrein van camping Pradelongue is altijd wel wat te beleven. Zo is er een mooi zwembad te vinden waar u heerlijk kunt zwemmen tijdens de zomerdagen. Ook is er een apart pierenbadje voor de allerkleinsten. Verder is er een mooi sportveld waar jong en oud kunnen voetballen, badmintonnen of een spelletje Jeu-de-boules kunnen doen. Ook is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Iedere ochtend weer is er heerlijk vers brood verkrijgbaar bij de receptie, zodat u de dag goed kunt beginnen!

In de omgeving van camping Pradelongue

In de omgeving van camping Pradelongue is zoveel te zien en te beleven dat u hier gerust enkele weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Zo is een bezoekje aan de leuke plaats Bagnères-de-Luchon absoluut de moeite waard. Rondom deze leuke plaats zijn verschillende mooie wandelroutes door de prachtige, bergachtige natuur. Ook kunt u enkele mooie bergen bezoeken, zoals bijvoorbeeld Col de Peyresourde of Col de Portet-d’Aspet. Beide bergen zijn onder meer bekend uit de Tour de France!

Boek uw verblijf op camping Pradelongue

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Haute-Garonne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Haute-Garonne ook interessant: