Camping Pré Fixe

Camping Pré Fixe is een leuke terrassencamping aan de voet van de Pyreneeën, bij het plaatsje Cassagnabère-Tournas in het departement Haute-Garonne. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in deze streek.

Over Camping Pré Fixe

Camping Pré Fixe is een kleine camping met 43 plaatsen en 11 huuraccommodaties. Deze camping, waarvan de staanplaatsen zijn verdeeld over meerdere terrassen, staat bekend om haar ruimte en haar mooie natuur. De plaatsen op deze leuke gezinscamping zijn van elkaar gescheiden middels heggen. Ook zijn er genoeg schaduwrijke plekken te vinden op de camping, waardoor het hier zelfs tijdens de warme zomerdagen prima uit te houden is. Op het terrein van deze gezellige camping is een zwembad aanwezig met een apart kleutergedeelte. Vanwege de ruime plaatsen op deze camping is er altijd wel ruimte voor een spelletje jeu-de-boules. Voor de kinderen is er een speeltuin, waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Wanneer u op zoek bent naar rust, ruimte en graag uw vakantie doorbrengt in een prachtige, groene omgeving is Camping Pré Fixe een ideale vakantiebestemming!

In de omgeving van Camping Pré Fixe

In de omgeving van Camping Pré Fixe is genoeg te zien en te beleven. Zo behoren uitstapjes naar mooie plaatsen als Saint-Bertrand-de-Comminges en Bagnères-de-Luchon tot de mogelijkheden. Ook een dagje naar de prachtige stad Toulouse is aan te raden. In deze mooie stad kunt u onder meer Basilique Saint-Sernin de Toulouse en het Musée des Augustins bezoeken. De omgeving waar de camping in ligt staat bovendien bekend om haar prachtige natuur en vele wandelroutes. Ook voor de fietsliefhebbers onder ons zijn er voldoende uitdagingen. Welke bekende col in de Pyreneeën gaat u beklimmen? Deze camping is een perfecte vakantiebestemming voor het hele gezin.

Boek uw verblijf op Camping Pré Fixe

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Haute-Garonne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Haute-Garonne ook interessant: