Camping RCN Val de Cantobre

Camping RCN Val de Cantobre ligt in het prachtige natuurgebied Les Grands Causses, op een terrein met meerdere terrassen, tegen een steile helling.Camping RCN Val de Cantobre De camping ligt iets ten noorden van de leuke plaats Nant, in een omgeving waar veel te zien en te beleven is.

Over Camping RCN Val de Cantobre

Camping RCN Val de Cantobre is een middelgrote camping met 215 plaatsen. Op de camping zijn 83 huuraccommodaties aanwezig. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans huren. De camping ligt aan de rivier Dourbie, waar jong en oud tijdens de warme zomerdagen heerlijk af kunnen koelen in het water. De staanplaatsen op deze camping zijn ruim en dankzij de vele bomen en struiken is er altijd genoeg privacy. Vanaf uw staanplaats kunt u genieten van een zeer fraai uitzicht over de omgeving. Op de camping is een mooi zwembad te vinden, inclusief een leuke glijbaan en een apart kleuterbad. Ook is er een speeltuin voor de kinderen en is er een midgetgolfbaan. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping hoeft u zich niet te vervelen!

In de omgeving van Camping RCN Val de Cantobre

Camping RCN Val de Cantobre ligt in een streek waar veel te zien en te beleven is. Zo behoren uitstapjes naar de mooie Gorges de la Dourbie, het indrukwekkende landschap Chaos de Montpellier-le-Vieux en het kasteel van Peyrelade tot de mogelijkheden. Ook een uitstapje naar het indrukwekkende viaduct van Millau is de moeite waard. Ook zijn er in de omgeving van de camping vele mooie plaatsjes te vinden. Zo is een bezoekje aan mooie plaatsjes als Sainte-Eulalie-de-Cernon of het interessante La Couvertoirade absoluut de moeite waard! Deze leuke gezinscamping is met andere woorden een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Aveyron!

Boek uw verblijf op Camping RCN Val de Cantobre

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl, RCN.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in Aveyron!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Aveyron ook interessant: