Camping Saint Pierre de Rousieux

Camping Saint Pierre de Rousieux is een rustig gelegen camping bij het plaatsje Serviès in het departement Tarn. Deze charmante familiecamping is van alle comfort voorzien en is een ideale uitvalsbasis voor een bezoekje aan mooie steden als Albi, Toulouse en Castres.

Over camping Saint Pierre de Rousieux

Camping Saint Pierre de Rousieux is een kleine camping met 52 plaatsen. Op deze camping is een mooi zwembad te vinden, waar jong en oud heerlijk kunnen relaxen tijdens de warme zomerdagen. Ook is er een apart kleuterbadje voor de allerkleinsten. Er zijn verschillende soorten accommodaties te huur op deze camping. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten chalets en stacaravans huren. De verschillende plekken zijn van elkaar gescheiden door heggen en oude eikenbomen. Wanneer u op zoek bent naar een plekje met veel privacy, dan bent u op camping Saint Pierre de Rousieux aan het juiste adres. Behalve het fijne zwembad is er op deze leuke camping ook een volleybalveld. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Camping Saint Pierre de Rousieux is een ideale vakantiebestemming in het departement Tarn!

In de omgeving van camping Saint Pierre de Rousieux

In de omgeving van deze leuke camping is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze mooie camping, onder meer de mooie steden Albi, Toulouse en Castres bezoeken. Voor een uitgebreid bezoek aan elk van deze steden kunt u gerust een hele dag de tijd nemen. Zo kunt u in Albi onder meer de mooie Kathedraal Sainte-Cécile bezoeken. Ook een uitstapje naar Musée Toulouse-Lautrec is meer dan de moeite waard. In de prachtige Montagne Noire kunt u naar hartenlust wandelen en genieten van de prachtige natuur!

Boek uw verblijf op camping Saint Pierre de Rousieux

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Tarn!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Tarn ook interessant: