Camping Val de Saures

Camping Val de Saures ligt aan de voet van de bergen van de Auvergne, aan een bocht in van de rivier Lot.Camping Val de Saures Vanaf het terrein van de camping heeft u een prachtig uitzicht over de Lotvallei.

Over Camping Val de Saures

Camping Val de Saures is een middelgrote camping met 126 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten chalets en tenten huren. De plaatsen op deze camping zijn ruim opgezet en bieden voldoende schaduw, waardoor het hier zelfs tijdens de erg zonnige zomerdagen goed uit te houden is. Op de camping is een mooi buitenzwembad te vinden waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen. Ook is er een speeltuin waar kinderen kunnen spelen met leeftijdsgenootjes. Ook is er uiteraard altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-Boules. Camping Val de Saures is bovendien een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Aveyron!

In de omgeving van Camping Val de Saures

In de omgeving van deze leuke camping is altijd wel wat te zien en te beleven. Zo is een wandeling door het nabijgelegen plaatsje Entraygues-sur-Truyère meer dan de moeite waard. Dit bruisende, sfeervolle plaatsje staat bekend om de prachtige middeleeuwse straatjes en steegjes. Ook een bezoekje aan de mooie stad Rodez, met de indrukwekkende kathedraal, is de moeite waard. En wat te denken van een bezoekje aan het plaatsje Estaing? Volgens velen behoort dit middeleeuwse plaatsje aan de rivier Lot tot de allermooiste plaatsjes in heel Frankrijk. Tot slot is een bezoekje aan het middeleeuwse kasteel Calmont d’Olt leuk voor jong en oud!

Boek uw verblijf op Camping Val de Saures

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Aveyron!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Aveyron ook interessant: