Camping Yelloh! Village Payrac Les Pins

Camping Yelloh! Village Payrac Les Pins is een mooie gezinscamping bij de plaats Payrac in het departement Lot, in de vallei van de rivier Dordogne.Camping Yelloh! Village Payrac Les Pins De camping ligt te midden van vele leuke plaatsen als Sarlat en Rocamadour en is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in Lot.

Over Camping Yelloh! Village Payrac Les Pins

Camping Yelloh! Village Payrac Les Pins is een middelgrote camping met 136 plaatsen. Op de camping zijn naast de standaard staanplaatsen ook accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende cottages huren. De verschillende staanplaatsen op het bosrijke terrein van deze camping zijn van elkaar gescheiden door heggen. Op het terrein van Camping Yelloh! Village Payrac Les Pins is genoeg te beleven voor jong en oud. Zo is er een mooi zwembad, inclusief kleuterbad en drie glijbanen. Hiernaast kunt u heerlijk ontspannen in de jacuzzi of de sauna. In het restaurant op de camping kunt u vanaf het panoramisch terras genieten van heerlijke lokale specialiteiten. Voor de kinderen is er uiteraard een speeltuin aanwezig, waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Er worden regelmatig begeleide kano- en kajaktochten op de rivier Dordogne georganiseerd en vanaf het campingterrein wandelt u zo de prachtige natuur in.

In de omgeving van Camping Yelloh! Village Payrac Les Pins

In de omgeving van Camping Yelloh! Village Payrac Les Pins is genoeg te zien en te beleven. Zo behoren uitstapjes naar mooie plaatsen als Sarlat en Rocamadour tot de mogelijkheden. In de omgeving van de camping zijn ook vele indrukwekkende grotten te vinden, waaronder grotte de Lacave, Gouffre de Padirac en grotte du Pech Merle. In het aangrenzende departement Dordogne zijn mooie tuinen te vinden, zoals de tuinen van Marqueyssac en de tuinen van Eyrignac. De Dordogne staat ook wel bekend als de streek met de duizenden kastelen. Vele van deze mooie kastelen, waaronder het kasteel Castelnaud, het kasteel van Beynac en het kasteel van Biron zijn erg leuk om met het hele gezin te bezoeken. Tot slot staat de omgeving van de camping bekend als een echt wandelgebied. Er zijn talloze prachtige wandelroutes uitgezet in de omgeving, wat deze camping een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers maakt!

Boek uw verblijf op Camping Yelloh! Village Payrac Les Pins

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Lot!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Lot ook interessant: