Castel Camping Le Camp de Florence

Castel Camping Le Camp de Florence is een gezellige familiecamping bij de plaats La Romieu in het departement Gers.Castel Camping Le Camp de Florence Vanaf de camping kunt u genieten van een mooi uitzicht op La Romieu en haar abdij. In de omgeving van deze camping is veel te zien en te beleven, waardoor Castel Camping Le Camp de Florence een ideale uitvalsbasis is voor een veelzijdige vakantie in Gers.

Over Castel Camping Le Camp de Florence

Castel Camping Le Camp de Florence is een middelgrote camping met 207 staanplaatsen, waarvan 47 voor huuraccommodaties. Zo kunt u hier ook stacaravans huren. De camping ligt te midden van zonnebloemvelden, rondom een oude boerderij. Op de camping zijn veel beschutte staanplaatsen te vinden, waardoor het hier ook tijdens de warme zomerdagen goed uit te houden is. Bij de oude boerderij ligt een mooi zwembad, waar jong en oud af kunnen koelen in het water. Ook is er een kikkerbad, een bubbelbad en een glijbaan. Verder zijn er op Castel Camping Le Camp de Florence onder meer een tennisbaan en een volleybalveld te vinden, evenals een speeltuin voor kleine kinderen. Ook kunnen er fietsen gehuurd worden en zijn er verschillende wandelroutes in de omgeving. Castel Camping Le Camp de Florence is dan ook een ideale uitvalsbasis om de prachtige omgeving te verkennen!
Castel Camping Le Camp de Florence

In de omgeving van Castel Camping Le Camp de Florence

In de omgeving van de camping is genoeg te zien en te beleven. Zo wandelt u vanaf het terrein van de camping zo het leuke plaatsje La Romieu in. Ook leuke plaatsen als Condom, Lectoure en de mooie stad Agen zijn prima bereikbaar. De nabijgelegen plaatsjes Fourcès en Montréal zijn mooie bastides. In beide plaatsjes kunt u gerust een middag doorbrengen. Uiteraard mag ook een bezoekje aan het bijzondere Larressingle, de kleinste vesting van heel Frankrijk, niet ontbreken. Tot slot zijn ook bezoekjes aan de abdij van Flaran, het kasteel van Lavardens of de indrukwekkende Villa de Séviac absoluut de moeite waard!

Boek uw verblijf op Castel Camping Le Camp de Florence

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Gers!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Gers ook interessant: