Flower Camping Le Peyrelade

Flower Camping Le Peyrelade is een leuke familiecamping bij de Gorges du Tarn, in het departement Aveyron.Flower Camping Le Peyrelade De camping ligt direct aan de rivier Tarn en beschikt dan ook over een eigen kiezelstrand. Deze camping is een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin!

Over Flower Camping Le Peyrelade

Flower Camping Le Peyrelade is een middelgrote camping met 190 plaatsen. Er zijn verschillende soorten accommodaties te huur op deze camping, waaronder verschillende soorten stacaravans. De camping ligt op een langgerekt, vlak terrein. De verschillende staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden met struiken en heggen. Dankzij de begroeiing op de camping zijn er altijd voldoende schaduwplekken. Zo is het zelfs tijdens de erg warme en zonnige zomerdagen prima uit te houden op deze camping. Op de camping is bovendien een mooi zwembad te vinden, waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen in het water. Er is een apart kleuterbad, zodat ook de allerkleinsten in het water kunnen spelen. Uiteraard kan er ook gezwommen en gevist worden in de rivier Tarn. Voor de kinderen is er verder een speeltuin en uiteraard is er altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules!
Flower Camping Le Peyrelade

In de omgeving van Flower Camping Le Peyrelade

In de omgeving van Flower Camping Le Peyrelade is veel te zien en te beleven. Zo is de prachtige Gorges du Tarn absoluut de moeite waard om te verkennen. Ook leuk is een bezoekje aan het hoger geleden kasteel van Peyrelade. Dit kasteel ligt bovenop een hoge rots met een prachtig op de vallei waar de camping in ligt en de Gorges du Tarn. Een bezoekje aan het prachtige landschap van Chaos de Montpellier-le-Vieux is een onvergetelijke ervaring, evenals een uitstapje naar Mont Aigoual. Ook zijn er genoeg leuke plaatsjes om te bezoeken, waaronder Millau, Le Rozier, Sévérac-le-Château en Meyrueis!

Boek uw verblijf op Flower Camping Le Peyrelade

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping in het departement Aveyron? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en genieten van een heerlijke vakantie in de regio Midi-Pyrénées!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Aveyron ook interessant: