Camping Bel’-Époque du Pilat

Camping Bel’-Époque du Pilat is een mooie camping op een groene heuvel bij het natuurpark Pilat, in het departement Loire.Camping Bel'-Époque du Pilat Vanaf het campingterrein kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de Rhônevallei. In de omgeving is genoeg te zien en te beleven, waardoor camping Bel’-Époque du Pilat een ideale vakantiebestemming is.

Over camping Bel’-Époque du Pilat

Camping Bel’-Époque du Pilat is een middelgrote camping met 90 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en chalets huren. Op camping Bel’-Époque du Pilat is een mooi zwembad waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Uiteraard is er ook een apart kleuterbad voor de allerkleinsten. Rondom het zwembad staan ligbedden waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Verder is er altijd voldoende ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping hoeft u zich niet te vervelen. Zo kunt u hier gerust meerdere weken vakantie doorbrengen met het hele gezin!
Camping Bel'-Époque du Pilat

In de omgeving van camping Bel’-Époque du Pilat

In de omgeving van deze leuke camping is genoeg te zien en te beleven. Zo zijn uitstapjes naar indrukwekkende kastelen als Château de Couzan en Château de la Roche leuk voor het hele gezin. Voor een uitgebreid bezoek aan beide kastelen kunt u gerust enkele uren de tijd nemen. Ook leuk is een bezoekje aan de mooie stad Saint-Étienne. In de oude binnenstad zijn diverse leuke winkels en restaurants te vinden. In deze leuke stad kunt u gerust een middag doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping Bel’-Époque du Pilat

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Rhône-Alpes!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Loire ook interessant: