Camping Belvédère de l’Obiou

Camping Belvédère de l’Obiou is een mooie, parkachtige terrassencamping bij het plaatsje Saint-Laurent-en-Beaumont in het departement Isère. Deze camping is een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en bergwandelaars die prachtige natuurgebieden als de Vercors en het Parc National des Écrins willen verkennen!

Over camping Belvédère de l’Obiou

Camping Belvédère de l’Obiou is een kleine camping met 47 plaatsen. Op deze camping kunt u verschillende soorten stacaravans huren. De plaatsen op deze camping zijn gescheiden door struiken en hoge naald- en loofbomen. Er is dan ook altijd voldoende privacy en beschutting tijdens de warme en zonnige zomerdagen. Vanaf de camping kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de Obiou, een indrukwekkende berg van 2789 meter hoog. Op het terrein van camping Belvédère de l’Obiou is een mooi zwembad waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Rondom het zwembad staan verschillende ligstoelen waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Verder is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Uiteraard is er ook altijd genoeg ruimte op de ruime staanplaatsen voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules!

In de omgeving van camping Belvédère de l’Obiou

In de omgeving van deze leuke camping is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u de prachtige natuurgebieden Vercors en het Parc National des Écrins bezoeken. Uitstapjes naar mooie grotten als de grot van Choranche en Grottes de la Balme zijn leuk voor het hele gezin. Voor de fanatieke fietsers is een bezoek aan de legendarische Alpe d’Huez meer dan de moeite waard. Ook mooie plaatsjes als Pont-en-Royans, Saint-Antoine-l’Abbaye en Villard-de-Lans zijn leuk om te bezoeken. Camping Belvédère de l’Obiou is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een geweldige vakantie in de Franse Alpen!

Boek uw verblijf op camping Belvédère de l’Obiou

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Isère!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Isère ook interessant: