Camping de Peyroche

Camping de Peyroche is een leuke camping aan de rivier Ardèche, in het gelijknamige departement. Deze camping ligt midden in de prachtige groene natuur en is dan ook een ideale uitvalsbasis voor wandelaars en natuurliefhebbers.

Over Camping de Peyroche

Camping de Peyroche is een middelgrote camping met 160 plaatsen. Op het terrein van deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier verschillende soorten bungalowtenten, stacaravans en huisjes huren. De staanplaatsen op deze camping zijn ruim ingericht en van elkaar gescheiden door heggen en planten. Er zijn voldoende schaduwplekken waardoor het zelfs tijdens de erg zonnige zomerdagen prima uit te houden is op deze camping. Op deze camping is geen zwembad aanwezig, maar dat is ook helemaal niet nodig. In de aangrenzende rivier Ardèche kan namelijk prima gezwommen worden. Ook is er een zandstrandje waar u heerlijk kunt genieten in de zon. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een animatieteam zodat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Hiernaast is er een sportveldje en uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-Boules!
Camping de Peyroche

In de omgeving van Camping de Peyroche

In de omgeving van Camping de Peyroche is veel te zien en te beleven. Zo kan een bezoekje aan de mooie Gorges de l’Ardèche niet ontbreken wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping. Ook een uitstapje naar een of meerdere mooie grotten in de omgeving zoals de grot van Chauvet of Grotte de la Madeleine is absoluut de moeite waard. Voor natuurliefhebbers is een wandeling door het mooie Bois de Païolive een onvergetelijke ervaring. Tot slot zijn er in de omgeving van de camping talloze leuke plaatsjes te vinden!

Boek uw verblijf op Camping de Peyroche

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Ardèche!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Ardèche ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk