Camping Domaine des 3 Lacs du Soleil

Camping Domaine des 3 Lacs du Soleil is een leuke familiecamping bij het plaatsje Trept in het departement Isère.Domaine des 3 Lacs du Soleil Het campingterrein ligt tussen drie meren, in een mooie, groene omgeving. Deze camping is een ideale vakantiebestemming voor een veelzijdige vakantie in het departement Isère!

Over camping Domaine des 3 Lacs du Soleil

Camping Domaine des 3 Lacs du Soleil is een grote camping met 295 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages, chalets en stacaravans huren. De verschillende staanplaatsen op deze camping zijn van elkaar gescheiden door heggen, bomen en struiken. Zo is er altijd sprake van voldoende schaduw en privacy. Op het terrein van de camping is een mooi zwembad te vinden waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Ook zijn er fitnessvoorzieningen, is er een midgetgolfbaan en is er een speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Met andere woorden: wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping hoeft u zich geen moment te vervelen!
Domaine des 3 Lacs du Soleil

In de omgeving van camping Domaine des 3 Lacs du Soleil

In de directe omgeving van Camping Domaine des 3 Lacs du Soleil is enorm veel te zien en te beleven. Zo zijn uitstapjes naar mooie grotten als Grottes de la Balme en de grot van Choranche leuk voor het hele gezin. Ook een bezoekje aan het Lac de Paladru is de moeite waard. Hier kunt u gerust een middag doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Naast de vele leuke bezienswaardigheden in Isère, zijn er ook veel leuke steden en dorpen te vinden in deze streek. Zo behoren onder meer uitstapjes naar Grenoble en Pont-en-Royans tot de mogelijkheden!

Boek uw verblijf op camping Domaine des 3 Lacs du Soleil

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Isère!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Isère ook interessant: