Camping Domaine la Garenne

Camping Domaine la Garenne is een rustig gelegen camping bij het plaatsje Saint-Avit in het departement Drôme. De camping ligt in een groene omgeving en is een ideale vakantiebestemming voor gezinnen met jonge kinderen.

Over camping Domaine la Garenne

Camping Domaine la Garenne is een middelgrote camping met 120 plaatsen. Op het terrein van de camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten mobilhomes, chalets en tenten huren. Op deze terrassencamping liggen de ruime staanplaatsen tegen een beboste heuvel. Zo is er altijd sprake van voldoende privacy en schaduw. Aan de voet van de heuvel ligt een mooi buitenzwembad waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Voor de kinderen is er een animatieteam dat er voor zorgt dat zij zich geen moment hoeven te vervelen, terwijl u heerlijk in de schaduw geniet van een goed boek. Verder is er een voetbalveld en is er uiteraard altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Camping Domaine la Garenne is dan ook een fijne uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in de Drôme!

In de omgeving van camping la Garenne

In de omgeving van camping Domaine la Garenne is veel te zien en te beleven. Zo is onder meer het prachtige natuurgebied dat bekend staat als de Vercors prima bereikbaar. Ook de verschillende prachtige bezienswaardigheden in het aangrenzende departement Ardèche, waaronder de bijzonder mooie Gorges de l’Ardèche, zijn met de auto goed te bezoeken. Ook leuk is een uitstapje naar het bijzondere Palais Idéal, bij het plaatsje Hauterives. Dit bijzondere bouwwerk is gedurende een periode van ongeveer dertig jaar gebouwd door de postbode Ferdinand Cheval. Een bezoekje aan deze mooie bezienswaardigheid is een onvergetelijke ervaring!

Boek uw verblijf op camping la Garenne

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Drôme!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Drôme ook interessant: