Camping Huttopia Bourg Saint Maurice

Camping Huttopia Bourg Saint Maurice is een leuke camping bij de plaats Bourg-Saint-Maurice in het departement Savoie.Camping Huttopia Bourg Saint Maurice De camping ligt op een prachtige plek, midden in de natuur. Vanaf het kampeerterrein kunt u genieten van een prachtig uitzicht over het omringende berglandschap.

Over camping Huttopia Bourg Saint Maurice

Camping Huttopia Bourg Saint Maurice is een middelgrote camping met 197 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten tenten en chalets huren. De verschillende staanplaatsen zijn ruim ingericht en liggen op langgerekte velden. Er zijn veel schaduwrijke plekken en dankzij de begroeiing is er vrijwel altijd sprake van voldoende privacy. Doordat de staanplaatsen zo ruim zijn ingericht is er altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Verder zijn er op het terrein van de camping drie zwembaden te vinden waar jong en oud tijdens de warme zomerdagen heerlijk af kunnen koelen in het water. Ook is er een speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Tot slot zijn er bij de receptie fietsen te huur waarmee u de schitterende omgeving van de camping kunt verkennen!
Camping Huttopia Bourg Saint Maurice

In de omgeving van camping Huttopia Bourg Saint Maurice

In de omgeving van camping Huttopia Bourg Saint Maurice is veel te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping, onder meer mooie abdijen als de Abdij van Hautecombe of de abdij van La Tamié bezoeken. Ook een bezoekje aan de indrukwekkende Col de la Croix-de-Fer is de moeite waard. Tot slot zijn ook uitstapjes naar het mooie fort van Miolans of het leuke Lac du Bourget geschikt voor het hele gezin. In het departement Savoie is zoveel te zien en te beleven dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen!

Boek uw verblijf op camping Huttopia Bourg Saint Maurice

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Savoie!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Savoie ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk