Camping Huttopia Lac d’Aiguebelette

Camping Huttopia Lac d’Aiguebelette is een mooie en groene camping aan het meer van Aiguebelette in het hart van het departement Savoie.Camping Huttopia Lac d’Aiguebelette Deze camping is een ideale vakantiebestemming voor zowel watersportliefhebbers en wandelaars als natuurliefhebbers.

Over Camping Huttopia Lac d’Aiguebelette

Camping Huttopia Lac d’Aiguebelette is een middelgrote camping met 151 plaatsen. Op het terrein van de camping zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten chalets huren. De staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door heggen, waardoor er altijd sprake is van voldoende privacy. Op het terrein van de camping zijn twee mooie zwembaden te vinden. Een van deze zwembaden is overdekt en verwarmd, waardoor jong en oud zich ook tijdens de minder mooie dagen kunnen vermaken. Ook is er een leuke speeltuin voor de kinderen waar zij kunnen spelen met leeftijdsgenootjes. Hiernaast is er ook een volleybalveld en is er een tafeltennistafel en een jeu-de-boules-baan. Tot slot is er ook een bewaakt zandstrandje, waardoor u vanaf uw staanplaats zo naar het meer van Aiguebelette loopt.
Camping Huttopia Lac d’Aiguebelette

In de omgeving van Camping Huttopia Lac d’Aiguebelette

In de omgeving van Camping Huttopia Lac d’Aiguebelette is genoeg te zien en te beleven. Zo zijn er in de omgeving talloze mooie wandelroutes te vinden, waardoor deze camping een zeer geschikte vakantiebestemming is voor wandelaars en natuurliefhebbers. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping behoren onder meer uitstapjes naar het Fort van Miolans, de abdij van Hautecombe of de abdij van Tamié tot de mogelijkheden. Ook indrukwekkend is een uitstapje naar de Col de la Croix-de-Fer. De beklimming van deze Alpencol maakt regelmatig deel uit van de Tour de France. Ook zijn er genoeg leuke plaatsen om te verkennen. Van grotere plaatsen als Chambéry of Aix-les-Bains tot aan het schilderachtige Bonneval-sur-Arc. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op Camping Huttopia Lac d’Aiguebelette hoeft u zich niet te vervelen!

Boek uw verblijf op Camping Huttopia Lac d’Aiguebelette

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Savoie!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Savoie ook interessant: