Camping Huttopia Le Moulin

Camping Huttopia Le Moulin ligt aan het begin van de Gorges de l’Ardèche en is dan ook een ideale uitvalsbasis. De camping ligt bij het plaatsje Saint-Martin d’Ardèche, direct aan de rivier Ardèche en heeft ook een eigen strand.

Over Camping Huttopia Le Moulin

Camping Huttopia Le Moulin is een middelgrote camping met 200 staanplaatsen. Op de camping zijn verschillende accommodaties te huur, waaronder verschillende soorten tenten en woonwagens. De staanplaatsen zijn ruim ingedeeld. Op het terrein van Camping Huttopia Le Moulin zijn genoeg schaduwrijke plekken te vinden waardoor het hier ook tijdens de zonnige zomerdagen goed uit te houden is. Op de camping is een mooi zwembad te vinden, met apart kleuterbad voor de allerkleinsten. Er kan natuurlijk ook gezwommen worden in de rivier Ardèche. Vanaf uw staanplaats wandelt u zo naar het strandje dat bij de camping hoort. Naast het strandje en het mooie zwembad is er ook een mooi volleybalveld en een speeltuin voor de kinderen. Of u nou alleen met uw partner of met het gehele gezin de vakantie doorbrengt op deze leuke camping: er is altijd genoeg te beleven!
Camping Huttopia Le Moulin

In de omgeving van Camping Huttopia Le Moulin

In de omgeving van deze leuke gezinscamping is genoeg te zien en te beleven. Van tochtjes door de indrukwekkende Gorges de l’Ardèche tot aan uitstapjes naar mooie plaatsen als Balazuc en Vallon-Pont-d’Arc. Ook zijn er verschillende grotten te vinden in de omgeving, van l’Aven d’Orgnac en de grot van Saint-Marcel d’Ardèche tot aan grotte de la Madeleine en de grot van Chauvet. Ook uitstapjes naar mooie kastelen als het kasteel van Rochemaure en Château de Crussol behoren tot de mogelijkheden. Voor de natuurliefhebbers onder ons is een bezoekje aan Cascade du Ray-Pic meer dan de moeite waard. Camping Huttopia Le Moulin is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in Ardèche!

Boek uw verblijf op Camping Huttopia Le Moulin

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Ardèche!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Ardèche ook interessant: