Camping La Chapoulière

Camping La Chapoulière is een leuke familiecamping bij de plaats Ruoms in het departement Ardèche. Deze camping ligt aan de rivier Ardèche, op een mooi terrein waar altijd wel iets te beleven is.

Over camping La Chapoulière

Camping La Chapoulière is een middelgrote camping met 164 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten chalets, cottages en stacaravans huren. Deze camping ligt op een groen, begroeid terrein. De staanplaatsen baden in het groen en zijn van elkaar gescheiden door bomen en struiken. Er is dan ook altijd sprake van voldoende schaduwplekken en privacy. Op het terrein van de camping is een mooi zwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Vanaf het zwembadterrein kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. Rondom het zwembad staan diverse ligstoelen waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Ook is er een bar, een whirlpool en een hamman.

Verder is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen en kunt u fietsen huren bij de receptie om de omgeving te verkennen.

In de omgeving van camping La Chapoulière

In de omgeving van deze leuke familiecamping is enorm veel te zien en te beleven. Zo is uw vakantie in de Ardèche eigenlijk niet compleet zonder de prachtige Gorges de l’Ardèche bezocht te hebben. Een leuke manier om deze indrukwekkende kloof te verkennen is door waterfietsen of kano’s te huren. Ook zijn er in de omgeving van de camping verschillende mooie grotten te vinden, waaronder Aven Marzal, Grotte de la Madeleine, de grot van Saint-Marcel d’Ardèche en de grot van Chauvet. Er is zoveel te zien en te beleven in de omgeving van de camping dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping La Chapoulière

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Ardèche!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Ardèche ook interessant: