Camping La Digue

Camping La Digue is een mooie camping in het departement Ardèche. De camping ligt midden in de natuur, bij de plaats Chauzon. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in deze streek!

Over camping La Digue

Camping La Digue is een middelgrote camping met 141 staanplaatsen. Op het terrein van de camping zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier verschillende soorten stacaravans en chalets huren. De vlakke staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door bomen en struikgewas, waardoor er altijd sprake is van voldoende privacy. Camping La Digue ligt aan de rivier Ardèche en er is dan ook een eigen strandje. U hoeft niet per se in de rivier te zwemmen om lekker af te kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen, want er is ook een mooi zwembad op de camping. Ook aan de allerkleinsten is gedacht: zo is er een apart kleuterbad. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin, waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er zowel een tennisbaan als een volleybalveld. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op Camping La Digue hoeft u zich geen moment te vervelen!

In de omgeving van camping La Digue

In de omgeving van Camping La Digue is veel te zien en te beleven. Zo behoort een uitstapje naar de indrukwekkende Gorges de l’Ardèche tot de mogelijkheden. Ook zijn er talloze mooie grotten, waaronder de grot van Chauvet, grotte de la Madeleine en Aven d’Orgnac. Ook aan mooie kastelen is er geen gebrek. Zo kunt u onder meer Château de Crussol, het kasteel van Rochemaure of het kasteel van Tournon bezoeken. Tot slot zijn er in de omgeving van deze camping ook talloze mooie plaatsjes te vinden. Zo zijn uitstapjes naar Balazuc, Labeaume en L’Argentière absoluut de moeite waard!

Boek uw verblijf op camping La Digue

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Ardèche!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Ardèche ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk