Camping La Ferme de la Serraz

Camping La Ferme de la Serraz is een mooie camping bij het plaatsje Doussard in het departement Haute-Savoie. Deze camping ligt in het hart van de Franse Alpen, op slechts twee kilometer afstand van het Lac d’Annecy.

Over camping La Ferme de la Serraz

Camping La Ferme de la Serraz is een middelgrote camping met 199 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en chalets huren. De verschillende staanplaatsen zijn afgebakend met struiken en heggen, waardoor er altijd voldoende privacy is. Op de camping is een mooi zwembad te vinden waar jong en oud uren door kunnen brengen zonder zich te hoeven vervelen. Uiteraard is er ook een verwarmd kleuterbad voor de allerkleinsten. Verder is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Verder is er uiteraard altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-Boules. Bij de receptie zijn fietsen te huur waarmee u de omgeving van camping La Ferme de la Serraz kunt verkennen. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een fijne vakantie in het departement Haute-Savoie!

In de omgeving van camping La Ferme de la Serraz

In de omgeving van camping La Ferme de la Serraz is enorm veel te zien en te beleven. Zo behoort bijvoorbeeld een bezoekje aan de smalle, indrukwekkende kloof Gorges du Fier tot de mogelijkheden. Ook zijn er verschillende kastelen te vinden in de omgeving van de camping die leuk zijn om te bezoeken voor het hele gezin, waaronder het Château de Menthon-Saint-Bernard en het Château de Montrottier. Ook het Lac d’Annecy is prima bereikbaar. Hier kunt u onder meer verschillende watersporten beoefenen. Tot slot is een ritje met Chemin de fer du Montenvers absoluut aan te raden. Deze tandradbaan leidt van Chamonix naar de 1.913 meter hoge Montenvers. Vanuit het treintje kunt u genieten van het prachtige landschap!

Boek uw verblijf op camping La Ferme de la Serraz

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Haute-Savoie!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Haute-Savoie ook interessant: