Camping La Grappe Fleurie

Camping La Grappe Fleurie is een mooie camping in het departement Rhône. De camping ligt te midden van wijngaarden en is een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin.

Over camping La Grappe Fleurie

Camping La Grappe Fleurie is een middelgrote camping met 89 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages en chalets huren. De staanplaatsen liggen op een groen terrein en zijn van elkaar gescheiden door heggen. Dankzij de bomen zijn er voldoende schaduwplekken voor tijdens de zonnige zomerdagen. Bij mooi weer kunt u vanaf uw plekje op de camping zelfs de Mont Blanc in de verte zien liggen. Op de camping is een fijn zwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Verder is er een leuke speeltuin voor de kinderen en is er ook een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich niet hoeven te vervelen. Ook is er altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Bij de receptie kunt u fietsen huren waarmee u de prachtige omgeving van de camping kunt verkennen.
Camping La Grappe Fleurie

In de omgeving van camping La Grappe Fleurie

In de omgeving van deze leuke camping is veel te zien en te beleven. Zo kunt u onder meer de prachtige Notre-Dame de Fourvière bezoeken. Deze indrukwekkende basiliek staat in de stad Lyon en kijkt uit over de oude binnenstad. Ook is een bezoekje aan het antiek theater van Lugdunum leuk voor het hele gezin. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping hoeft u zich niet te vervelen!

Boek uw verblijf op camping La Grappe Fleurie

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Rhône!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Rhône ook interessant: