Camping Lac de Carouge

Camping Lac de Carouge is een mooie camping gelegen naast een vrijetijdspark en een meer, bij de plaats Saint-Pierre-d’Albigny in het departement Savoie. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in dit gebied.

Over Camping Lac de Carouge

Camping Lac de Carouge is een middelgrote camping met 84 plaatsen. Er zijn verschillende accommodaties beschikbaar, zoals chalets, bungalowtenten en stacaravans. De mooie, ruime staanplaatsen op deze camping zijn van elkaar gescheiden door halfhoge heggen en loofbomen. Op ongeveer 900 meter van de camping ligt het gemeentelijk openluchtzwembad, waar jong en oud af kunnen koelen in het water tijdens de warme zomerdagen. Ook kan er gezwommen en gevist worden in het meer waar de camping aan gelegen is. Hier is onder meer een strand waar het hele gezin heerlijk kan ontspannen. Op het terrein van de camping is verder een speeltuin voor de kinderen, een volleybalveld en uiteraard is er altijd ruimte voor een spelletje jeu-de-boules. Tot slot zijn er ook elektrische fietsen te huur waarmee u de prachtige omgeving van deze camping kunt verkennen.

In de omgeving van Camping Lac de Carouge

In de omgeving van de camping is veel te zien en te beleven. Zo ligt de camping aan de voet van het Massif des Bauges, een prachtig natuurgebied waar gewandeld en gefietst kan worden. Mooie steden als Chambéry en Albertville liggen op slechts een halfuurtje rijden van de camping. Ook een uitstapje naar Annecy en het schitterende Lac d’Annecy behoort tot de mogelijkheden. Bij het Lac du Bourget ligt de mooie plaats Aix-les-Bains, dat bekend staat om haar thermale bronnen. Ook kunnen er bij het meer kano’s en waterfietsen gehuurd worden. Leuk voor het hele gezin! Of u nou alleen met uw partner op vakantie gaat of met het hele gezin: Camping Lac de Carouge is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in het departement Savoie!

Boek uw verblijf op Camping Lac de Carouge

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping en genieten van een leuke vakantie in deze streek? Boek eenvoudig en snel uw verblijf op deze mooie camping, direct bij de eigenaar!

Camping Lac de Carouge
Boek nu uw plaats op deze camping!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Savoie ook interessant: