Camping le Bardou

Camping le Bardou is een gemoedelijke gezinscamping bij het plaatsje Saint-Germain, in het departement Ardèche.Camping le Bardou Deze camping is omgeven door wijngaarden en is een ideale vakantiebestemming voor een veelzijdige vakantie in het departement Ardèche!

Over camping le Bardou

Camping le Bardou is een kleine camping met 42 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans huren. De staanplaatsen op deze camping zijn royaal ingericht en liggen op een grasveld. Een deel van de staanplaatsen kijkt uit over het prachtige omliggende berglandschap. Dankzij de aanwezige begroeiing is er altijd sprake van voldoende schaduwplekken en privacy. Op het terrein van camping le Bardou is een fijn buitenzwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Rondom het zwembad zijn tal van comfortabele ligbedden te vinden waar u heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van de zon. Verder is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er uiteraard altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules. Camping le Bardou is dan ook een ideale vakantiebestemming in het departement Ardèche!
Camping le Bardou

In de omgeving van camping le Bardou

In de omgeving van camping le Bardou is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping, onder meer de mooie Gorges de l’Ardèche bezoeken. Deze kloof kunt u zowel te voet, als met de auto verkennen, maar de leukste manier is om de kloof vanaf het water te verkennen. Zo kunt u op verschillende plekken in deze mooie kloof kano’s huren. Een leuk uitje voor het hele gezin! Ook zijn er in het departement Ardèche talloze mooie grotten te vinden. Zo zijn uitstapjes aan mooie grotten als Aven Marzal, Grotte de la Madeleine en de indrukwekkende Grot van Chauvet absoluut de moeite waard!

Boek uw verblijf op camping le Bardou

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Ardèche!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Ardèche ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk