Camping Le Clapas

Camping Le Clapas is een mooie camping aan de rivier Ardèche.Camping Le Clapas De camping ligt op een ligt hellend terrein bij het plaatsje Salavas, niet ver van de bekende plaats Vallon-Pont-d’Arc. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in de Ardèche met het hele gezin!

Over camping Le Clapas

Camping Le Clapas is een middelgrote camping met 85 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans huren. De plaatsen liggen beschut en zijn van elkaar gescheiden door bomen en struiken. Zo is er altijd sprake van voldoende privacy. Bovendien is het dankzij de vele schaduwplekken ook tijdens de erg warme zomerdagen prima uit te houden op deze camping. Sommige plaatsen liggen direct aan de rivier Ardèche. Vanaf uw campingplaats wandelt u zo naar een strandje, waar in de rivier gezwommen kan worden. Op de camping is een leuke speeltuin te vinden waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een volleybalveldje en uiteraard is er ook altijd voldoende ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Camping Le Clapas is dan ook een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin!

In de omgeving van camping Le Clapas

In de omgeving van camping Le Clapas is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u in de nabijgelegen plaats Vallon-Pont-d’Arc genieten van de regionale markten. De Gorges de l’Ardèche kunt u zowel met de auto als vanaf het water verkennen. Een kanotocht door deze mooie kloof is absoluut de moeite waard. Ook zijn er in de omgeving van de camping verschillende mooie grotten te vinden, zoals de grot van Chauvet, Grotte de la Madeleine en de grot van Saint-Marcel d’Ardèche. Tot slot zijn uitstapjes naar mooie kastelen als het kasteel van Rochemaure of Château de Crussol leuk voor het hele gezin!

Boek uw verblijf op camping Le Clapas

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Ardèche!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Ardèche ook interessant: