Camping Le Coin Tranquille

Camping Le Coin Tranquille is een mooie, parkachtige camping bij het plaatsje Les Abrets in het departement Isère.Camping Le Coin Tranquille Deze camping ligt midden in een prachtig, bergachtig landschap en is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in deze mooie streek.

Over camping Le Coin Tranquille

Camping Le Coin Tranquille is een middelgrote camping met 192 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten chalets, safaritenten en bungalows huren. De staanplaatsen op deze camping zijn van elkaar gescheiden door hoge heggen. Ook is er op deze parkachtig aangelegde camping een grote variëteit aan bomen, heesters en bloemen te vinden. Dankzij de begroeiing is er altijd sprake van voldoende privacy. Op het terrein van de camping is een mooi buitenzwembad te vinden waar jong en oud heerlijk zich uren kunnen vermaken tijdens de mooie zomerdagen. Uiteraard is er ook aan de allerkleinsten gedacht: zo is er een apart kinderbadje. Op deze camping hoeft niemand zich te vervelen. Zo is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules.
Camping Le Coin Tranquille

In de omgeving van camping Le Coin Tranquille

In de omgeving van camping Le Coin Tranquille is veel te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld de mooie stad Chambéry bezoeken, dat op ongeveer veertig kilometer afstand van de camping ligt. In deze mooie plaats kunt u gerust een dagje rondbrengen zonder dat u raakt uitgekeken. Ook leuk is een uitstapje naar het Lac de Paladru, of naar de mooie grot van Choranche. In de omgeving zijn bovendien talloze mooie wandel- en fietsroutes te vinden. Camping Le Coin Tranquille is dan ook een ideale vakantiebestemming voor een veelzijdige vakantie in het departement Isère!

Boek uw verblijf op camping Le Coin Traquille

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Isère!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Isère ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk