Camping Le Couriou

Camping Le Couriou is een leuke familiecamping bij het plaatsje Recoubeau-Jansac, in het departement Drôme.Camping Le Couriou De camping ligt tegen de helling van een berg met een mooi uitzicht op de omgeving. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een fijne vakantie in het departement Drôme!

Over camping Le Couriou

Camping Le Couriou is een middelgrote camping met 150 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en bungalows huren. De verschillende staanplaatsen liggen op terrassen en zijn van elkaar gescheiden door bomen en struiken. Zo is er vrijwel altijd sprake van voldoende beschutting. Op het terrein van de camping zijn twee mooie zwembaden te vinden. Een van deze twee zwembaden is verwarmd. Er zijn meerdere waterglijbanen waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Uiteraard is e rook een apart peuterbad. Verder is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er altijd voldoende ruimte voor een spelletje jeu-de-boules. Tot slot is er ook een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen.

In de omgeving van camping Le Couriou

In de omgeving van camping Le Couriou is enorm veel te zien en te beleven. Zo ligt de camping niet ver van het prachtige natuurpark Vercors. Hier kunt u naar hartenlust wandelen. Voor de fanatieke fietsers onder ons zijn hier ook talloze mooie fietsroutes te vinden. Zo is een bezoekje aan de spectaculaire weg tussen de gemeenten Saint-Jean-en-Royans en Saint-Laurent-en-Royans, de zogenaamde Combe Laval, erg indrukwekkend. Verder zijn er in dit gebied ook verschillende leuke grotten te vinden, zoals Grotte de la Draye Blanche, Grotte de la Luire en Grotte de Thaïs!

Boek uw verblijf op camping Le Couriou

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een fijne vakantie in het departement Drôme!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Drôme ook interessant: