Camping Le Lac des Sapins

Camping Le Lac des Sapins is een leuke familiecamping aan de rand van een mooi recreatiemeer bij het plaatsje Cublize in het departement Rhône.Camping Le Lac des Sapins De camping is zeer rustig gelegen is dan ook een ideale vakantiebestemming voor rustzoekers.

Over camping Le Lac des Sapins

Camping Le Lac des Sapins is een middelgrote camping met 245 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten chalets en lodges huren. De verschillende staanplaatsen op deze camping zijn ruim ingericht. De plekken zijn met heggen afgebakend en bieden voldoende privacy en schaduw. Dankzij de liggen aan een leuk recreatiemeer, kunt u tijdens de warme zomerdagen heerlijk met het hele gezin afkoelen in het water. Bij dit meer kunt u, behalve zwemmen, ook varen, kajakken, waterfietsen en vissen. Met andere woorden: er is altijd wel wat te beleven. Voor de kinderen is er op het terrein van camping Le Lac des Sapins een leuke speeltuin te vinden waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Verder zijn er enkele sportvelden. Bij de receptie kunt u fietsen huren waarmee u de prachtige omgeving kunt verkennen!

In de omgeving van camping Le Lac des Sapins

In de omgeving van camping Le Lac des Sapins is veel te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping, onder meer de mooie stad Lyon bezoeken. Voor een uitgebreid bezoek aan deze grote stad kunt u gerust meerdere dagen de tijd nemen. Ook een bezoekje aan het mooie middeleeuwse plaatsje Oingt is de moeite waard. Verder zijn er in het departement Rhône ook nog verschillende bezienswaardigheden te vinden. Zo zijn uitstapjes naar het Antiek theater van Lugdunum en Notre-Dame de Fourvière absoluut de moeite waard!

Boek uw verblijf op camping Le Lac des Sapins

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Rhône!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Rhône ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk