Camping L’Eden de la Vanoise

Camping L’Eden de la Vanoise is een mooie camping bij het plaatsje Landry in het departement Savoie.Camping L'Eden de la Vanoise De camping ligt direct een de rivier Isère en is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in het departement Savoie!

Over camping L’Eden de la Vanoise

Camping L’Eden de la Vanoise is een middelgrote camping met 156 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten tenten en cottages huren. De verschillende staanplaatsen op deze rustige camping zijn in groepjes van vier aangelegd. De staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door heggen, bomen en struiken. Er is dan ook altijd sprake van voldoende privacy. Op de camping is een mooi overdekt zwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Ook is er een speeltuin voor de kinderen en zijn er tafeltennistafels. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-Boules. Voor verse, warme broodjes in de ochtend hoeft u het terrein van de camping niet te verlaten. Dat is pas goed wakker worden! Tot slot kunt u bij de receptie fietsen huren waarmee u de prachtige omgeving van de camping kunt verkennen.
Camping L'Eden de la Vanoise

In de omgeving van camping L’Eden de la Vanoise

In de omgeving van camping L’Eden de la Vanoise is enorm veel te zien en te beleven. Het prachtige landschap van het departement Savoie is een waar paradijs voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers. Op amper 3,5 kilometer van de camping ligt een mooi meer, waar verschillende watersporten beoefend kunnen worden. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping kunt u onder meer de mooie abdij van Hautecombe bezoeken. Deze mooie abdij ligt bij het Lac du Bourget en staat bekend als een van de meest indrukwekkende bouwwerken in dit gebied. Tot slot zijn ook uitstapjes naar mooie plaatsen als Aix-les-Bains en Chambéry absoluut de moeite waard!

Boek uw verblijf op camping L’Eden de la Vanoise

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Savoie!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Savoie ook interessant: