Camping Les Chapelains

Camping Les Chapelains ligt aan de rivier Drôme en is omringd door prachtige groene heuvels. Het leuke middeleeuwse dorpje Saillans ligt op loopafstand. Deze leuke familiecamping is een aangename plek om helemaal tot rust te komen!

Over camping Les Chapelains

Camping Les Chapelains is een kleine, gezellige camping met 49 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier verschillende soorten cottages en tenten huren. De verschillende staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door hoge en lagere heggen. Verschillende plekken bevinden zich onder hoge bomen langs de rivier, waar dan ook altijd voldoende schaduw is. Op deze camping is geen zwembad aanwezig, maar dat is dan ook helemaal niet nodig! Jong en oud kunnen tijdens de warme zomerdagen heerlijk afkoelen in het verfrissende water van de rivier Drôme. Ook kunnen de kinderen zich vermaken in de speeltuin, waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Voor de sportievelingen onder ons is er een tennisbaan. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Bent u op zoek naar een camping om echt even helemaal tot rust te komen? Dan is camping Les Chapelains een uitstekende keuze!
Camping Les Chapelains

In de omgeving van camping Les Chapelains

In de omgeving van camping Les Chapelains is veel te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld het mooie plaatsje Crest bezoeken. Hier kunt u onder meer de indrukwekkende Tour de Crest bezichtigen. Ook mooie plaatsjes als Le Poët-Laval, Grignan en Dieulefit zijn leuk om te bezoeken. Hiernaast zijn ook uitstapjes naar de Vercors en de mooie abdij van Léoncel de moeite waard. Tot slot behoort een uitstapje naar de mooie stad Valence tot de mogelijkheden, evenals een bezoekje aan de indrukwekkende Gorges de l’Ardèche!

Boek uw verblijf op camping Les Chapelains

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Drôme!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Drôme ook interessant: