Camping Les Coudoulets

Camping Les Coudoulets ligt aan de rivier Ardèche en is van alle gemakken voorzien. De staanplaatsen van deze camping liggen verspreid over een bosrijk terrein. Zo kunt is het hier zelfs tijdens de warme zomerdagen goed uit te houden. Zowel op de camping als in de omgeving van de camping is genoeg te zien en te beleven. Camping Les Coudoulets is dan ook een ideale vakantiebestemming voor een veelzijdige vakantie.

Over Camping Les Coudoulets

Camping Les Coudoulets is een middelgrote camping, met ongeveer 130 staanplaatsen. Naast de reguliere staanplaatsen kunt u hier ook stacaravans huren. Elk van de staanplaatsen is afgebakend met heggen en struikgewas, waardoor u kunt genieten van uw privacy. Doordat Camping Les Coudoulets aan de rivier Ardèche ligt, wandelt u zo vanaf uw eigen staanplaats naar de rivier. De camping heeft haar eigen kiezelstrand, zodat u heerlijk kunt ontspannen langs de rivier. Op Camping Les Coudoulets is tevens een zwembadcomplex te vinden, waar de hele familie kan afkoelen tijdens de warme zomerdagen. In de omringende zonneweide kunt u heerlijk in de zon genieten van een goed boek. Elders op de camping zijn verschillende sportvelden te vinden. Zo is er onder meer een volleybalveld, een basketbalveld en zijn er tafeltennistafels. Brengt u uw vakantie door op deze leuke camping? Dan hoeft u zich niet te vervelen!
Camping Les Coudoulets

In de omgeving van Camping Les Coudoulets

In de omgeving van de camping is genoeg te beleven. Zo zijn prachtige plaatsen als Largentière, Labeaume, Ruoms en Balazuc prima bereikbaar. Balazuc staat bekend als een van de allermooiste dorpjes in heel Frankrijk en ligt op een prachtige locatie: tegen een rots in een bocht van de rivier Ardèche. Ook het plaatsje Vogüé ligt aan de rivier Ardèche en is meer dan de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Ook de Gorges de l’Ardèche ligt vlakbij. Deze mooie kloof kunt u zowel te voet, met de auto of fiets of per kano verkennen. In de nabijheid van deze kloof zijn verschillende mooie grotten te vinden, zoals de grot van Chauvet, Grotte de la Madeleine en Aven d’Orgnac. Wanneer u uw vakantie graag doorbrengt in een prachtige omgeving waar veel te zien en te doen is, dan is Camping Les Coudoulets een ideale vakantiebestemming.

Boek uw verblijf op Camping Les Coudoulets

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Ardèche!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Ardèche ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk