Camping Les Rives de l’Aygues

Camping Les Rives de l’Aygues is een mooie camping in het departement Drôme.Camping Les Rives de l'Aygues De camping ligt aan de rivier Aygues, bij het plaatsje Tulette. De grotere plaats Vaison-la-Romaine ligt ongeveer 17 kilometer ten zuidoosten van de camping. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in het departement Drôme!

Over Camping Les Rives de l’Aygues

Camping Les Rives de l’Aygues is een middelgrote camping met 100 staanplaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en chalets huren. De camping ligt op een dicht begroeid terrein, waardoor er altijd sprake is van voldoende privacy en schaduwplekken. Op deze rustig gelegen charmecamping kunnen jong en oud zich uren vermaken in het mooie zwembad. Ook kunt u bij het zwembad heerlijk genieten van de zon op een van de beschikbare ligstoelen. Voor de kinderen is er verder een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. In de rivier Aygues kunt u heerlijk pootje baden. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules. Tot slot kunt u bij de receptie fietsen huren waarmee u de mooie omgeving van camping Les Rives de l’Aygues kunt verkennen!

In de omgeving van Camping Les Rives de l’Aygues

In de omgeving van camping Les Rives de l’Aygues is veel te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld leuke plaatsen als Nyons en Vaison-la-Romaine bezoeken. In beide plaatsen worden met regelmaat markten georganiseerd, waar u aan het juiste adres bent voor lokale specialiteiten. Een bezoekje aan de indrukwekkende Tour de Crest of het fort van Mornas is leuk voor jong en oud. Ook de Mont Ventoux is goed bereikbaar vanaf deze camping. In de omgeving van deze leuke camping is zoveel te zien en te beleven dat u hier gerust enkele weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op Camping Les Rives de l’Aygues

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Drôme!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Drôme ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk