Camping Les Terrasses Provençales

Camping Les Terrasses Provençales is een mooie terrassencamping die ongeveer tien kilometer ten noordwesten ligt van de plaats Nyons, in het departement Drôme.Camping Les Terrasses Provençales Vanaf de staanplaatsen kunt u genieten van een mooi uitzicht op de Mont Ventoux en andere omringende bergen.

Over Camping Les Terrasses Provençales

Camping Les Terrasses Provençales is een middelgrote camping met 88 staanplaatsen. Op de camping zijn ook verschillende accommodaties te huur, waaronder stacaravans. De staanplaatsen zijn afgebakend met heggen en liggen deels in de schaduw. Tijdens de warme zomerdagen kunnen jong en oud ontspannen in het zwembad. Op de camping is ook een speelveld aanwezig, waar uw kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Bij de ingang van de camping kunnen fietsen gehuurd worden waarmee u de omgeving kunt verkennen. Camping Les Terrasses Provençales is zeer rustig gelegen, midden in de prachtige natuur. Wanneer u op zoek bent naar een rustig vakantieadres in een mooie omgeving is deze camping dan ook een ideale vakantiebestemming!

In de omgeving van Camping Les Terrasses Provençales

In de omgeving van Camping Les Terrasses Provençales is veel te zien en te beleven. Zo zijn nabijgelegen plaatsen als Dieulefit en Nyons erg leuk om te bezoeken. Iedere week wordt er in Nyons een regionale markt georganiseerd, waar u aan het juiste adres bent voor vele regionale producten. Een ander mooi, nabijgelegen plaatsje is Grignan. Dit plaatsje ligt ten midden van lavendelvelden en heeft een bijzonder mooi kasteel. Iets meer naar het zuiden ligt de grotere plaats Vaison-la-Romaine. Deze plaats staat bekend om haar prachtige middeleeuwse gedeelte en om haar Romeinse opgravingen. Erg interessant om eens gezien te hebben! Voor de fietsfanaten onder ons kan een uitstapje naar de legendarische Mont Ventoux niet ontbreken. Tijdens de heldere zomerdagen kunt u vanaf de top van de zogenaamde ‘Reus van de Provence’ genieten van een adembenemend mooi uitzicht!

Boek uw verblijf op Camping Les Terrasses Provençales

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Drôme!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Drôme ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk