Camping L’Hirondelle

Camping L’Hirondelle is een leuke gezinscamping bij het plaatsje Saint-Roman, in het departement Drôme.Camping L’Hirondelle De staanplaatsen op deze camping liggen onder de bomen, aan de rivier de Bez. Vanaf de camping kunt u genieten van een fraai uitzicht over het bergachtige landschap.

Over Camping L’Hirondelle

Camping L’Hirondelle is een middelgrote camping met 184 staanplaatsen. Op deze camping zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en chalets huren. De staanplaatsen op deze camping zijn ruim ingericht en zijn van elkaar gescheiden door bomen en struiken. De camping ligt dan ook midden in een 13,5 hectare groot bos. Op de camping is een mooi zwembad inclusief glijbanen en een stroomversnelling. Ook is er een apart kleuterbad, zodat ook de allerkleinsten heerlijk kunnen afkoelen tijdens de warme zomerdagen. Ook is er een speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen, een midgetgolfbaan en een volleybalveld. Bij de receptie kunt u fietsen huren waarmee u de prachtige omgeving van de camping kunt verkennen. Camping L’Hirondelle is een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin!
Camping L’Hirondelle

In de omgeving van Camping L’Hirondelle

In de omgeving van Camping L’Hirondelle is veel te zien en te beleven. Zo behoort een uitstapje naar het nabijgelegen plaatsje Châtillon-en-Diois tot de mogelijkheden. Dit plaatsje staat bekend om zijn charmante straatjes en de vrijdagochtendmarkt met streekproducten. Ook plaatsen als Die, Crest en Saou zijn echter meer dan de moeite waard om met een bezoekje te vereren. In Crest kunt u onder meer genieten van een prachtig uitzicht vanaf de Tour de Crest, een hoge middeleeuwse toren. De camping ligt aan de voet van het indrukwekkende bergmassief van de Vercors. Dit bijzonder mooie natuurgebied is een waar paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers. Wanneer u op zoek bent naar een leuke camping in het departement Drôme is deze camping een uitstekende keuze!

Boek uw verblijf op Camping L’Hirondelle

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Drôme!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Drôme ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk