Camping L’Île de la Comtesse

Camping L’Île de la Comtesse is een leuke familiecamping bij het plaatsje Murs-et-Gélignieux, in het departement Ain.Camping L'Île de la Comtesse De camping ligt aan het Lac de Cuchet, waar tijdens de warme zomermaanden gezwommen kan worden. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor wandelaars, natuurliefhebbers en fietsers, want in de omgeving zijn vele wandelroutes te vinden. Ook de legendarische col le Grand Colombier, die vaak deel uit maakt van de route van de Tour de France, is goed bereikbaar.

Over Camping L’Île de la Comtesse

Camping L’Île de la Comtesse is een middelgrote camping met 120 staanplaatsen. Er zijn verschillende soorten accommodaties te huur op deze camping, waaronder verschillende soorten stacaravans en chalets. De camping ligt op een ruim, vlak terrein. De staanplaatsen zijn van elkaar geschieden door heggen en bomen, waardoor er altijd sprake is van voldoende privacy en schaduw. Er zijn speciale plekken te boeken die direct aan de rivier liggen. Op het terrein van de camping is een mooi verwarmd buitenzwembad te vinden. Voor de kleintjes is er een apart kleuterbad. Hiernaast is er een speeltuin waar uw kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een voetbalveld, een volleybalveld en is er uiteraard altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Bij de receptie kunnen fietsen gehuurd worden, waarmee u de mooie omgeving van deze camping kunt verkennen.

In de omgeving van Camping L’Île de la Comtesse

In de omgeving van Camping L’Île de la Comtesse is genoeg te zien en te beleven. Zo is een bezoekje aan de mooie waterval van Glandieu de moeite waard. Deze mooie waterval ligt bij het gelijknamige plaatsje, op slechts vijf kilometer afstand van de camping. Op ongeveer een halfuurtje rijden vanaf de camping ligt het Lac d’Aiguebelette. Dit meer staat bekend vanwege de hoge watertemperatuur. Het water kan hier tijdens de zomermaanden soms wel 27 graden worden. Ideaal voor een leuk uitstapje met het hele gezin! Tot slot zijn er in de omgeving van de camping vele mooie wandelroutes en fietsroutes te vinden. Camping L’Île de la Comtesse is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in het departement Ain!

Boek uw verblijf op Camping L’Île de la Comtesse

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Ain!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Ain ook interessant: