Camping RCN Belledonne

Camping RCN Belledonne is een mooie camping gelegen op een parkachtig terrein aan de rand van het Parc National des Écrins. Vanaf het terrein van de camping zijn vele prachtige bergtoppen goed zichtbaar. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping kunt u dan ook genieten van een adembenemend mooi uitzicht!

Over Camping RCN Belledonne

Camping RCN Belledonne is een middelgrote camping met 180 staanplaatsen. Op het terrein van de camping zijn verschillende accommodaties te huur, waaronder verschillende soorten stacaravans en safaritenten. De staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door hagen, waardoor er altijd sprake is van voldoende privacy. Op de camping zijn twee mooie verwarmde zwembaden te vinden. Ook is er een sauna met hamam. Op Camping RCN Belledonne kunt u met andere woorden helemaal tot rust komen. Ook is er een speeltuin voor de kinderen, en is er zowel een tafeltennistafel als een volleybalveld. Uiteraard kan ook een Jeu-de-boules-baan niet ontbreken. Bij de receptie zijn fietsen te huur waarmee u de prachtige omgeving van deze camping kunt verkennen. Wanneer u op zoek bent naar een mooie camping in het departement Isère waar het u aan niets zal ontbreken, dan is Camping RCN Belledonne een uitstekende keuze!

In de omgeving van Camping RCN Belledonne

In de omgeving van Camping RCN Belledonne is veel te zien en te beleven. Zo zijn er verschillende bekende bergpassen in de omgeving, zoals de bekende Alpe d’Huez. Deze bergpas maakt regelmatig deel uit van het routeprofiel van de Tour de France. Voor de fietsliefhebbers onder ons is dit gebied dan ook een perfecte vakantiebestemming. Ook leuk is een bezoekje aan het Lac de Paladru, een mooi meer waar gezwommen kan worden. Natuurliefhebbers en wandelaars kunnen naar hartenlust wandelen in het prachtige Parc National des Écrins, of in de Vercors. Tot slot is een bezoekje aan de grot van Choranche leuk voor jong en oud!

Boek uw verblijf op Camping RCN Belledonne

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij RCN.nl of ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Isère!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Isère ook interessant: