Camping RCN La Bastide en Ardèche

Camping RCN La Bastide en Ardèche is een ruim opgezette camping aan de rivier Ardèche. De camping ligt vlakbij de plaats Sampzon, vlakbij de wereldberoemde Pont d’Arc in de Gorges de l’Ardèche. Deze camping staat hoog aangeschreven en geldt als een van de beste campings in de Ardèche!

Over Camping RCN La Bastide en Ardèche

Camping RCN La Bastide en Ardèche is een grote camping met 300 plaatsen. Er zijn verschillende accommodaties te huur op deze camping, waaronder verschillende soorten stacaravans. De staanplaatsen op deze camping zijn ruim ingedeeld en hebben voldoende beschutting. Zo kunt u hier zelfs tijdens de zonnige, warme zomerdagen prima vertoeven. Op de camping is een mooi buitenzwembad met maar liefst drie leuke glijbanen. Ook is er een apart kinderbad. Dankzij de ligging aan de rivier Ardèche is er ook een strandje, waar u heerlijk in het water van de rivier Ardèche kunt zwemmen. Ook is er een speeltuin, waar de kinderen met hun leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Verder zijn er jeu-de-boulesbanen, tafeltennistafels, voet- en volleybalvelden en kunnen er ook nog fietsen gehuurd worden. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op Camping RCN La Bastide en Ardèche is er altijd wel iets te beleven!

In de omgeving van Camping RCN La Bastide en Ardèche

In de omgeving van deze mooie camping is enorm veel te zien en te beleven. Van indrukwekkende kastelen tot aan de indrukwekkende Gorges de l’Ardèche en verschillende mooie grotten als de grot van Chauvet en de grotten Aven Marzal en Aven d’Orgnac. Ook zijn er verschillende leuke plaatsjes te vinden in de omgeving van de camping. Zo behoren uitstapjes naar Vallon-Pont-d’Arc, Voguë met haar mooie kasteel en Balazuc tot de mogelijkheden. Wanneer u op zoek bent naar een uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het schitterende departement Ardèche, is deze camping een uitstekende keuze!

Boek uw verblijf op Camping RCN La Bastide en Ardèche

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of RCN.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Ardèche!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Ardèche ook interessant: