Camping Sandaya La Nublière

Camping Sandaya La Nublière is een mooie camping aan het meer van Annecy.Camping Sandaya La Nublière De camping ligt bij de plaats Doussard en is een ideale uitvalsbasis voor een fijne vakantie in het departement Haute-Savoie.

Over camping Sandaya La Nublière

Camping Sandaya La Nublière is een grote camping met 368 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten lodges en cottages huren. De schaduwrijke plekken zijn ruim ingedeeld en van elkaar gescheiden door heggen en loofbomen. Zo is er altijd sprake van voldoende privacy en schaduw tijdens de zonnige zomerdagen. De camping ligt aan een strandje waar u heerlijk kunt zwemmen of kanoën met het hele gezin. Verder is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Het animatieteam zorgt er voor dat uw kinderen zich geen moment van de dag hoeven te vervelen. Ook is er een sportterrein, een volleybalveld en is er een sauna waar u helemaal tot rust kunt komen. Camping Sandaya La Nublière is dan ook een perfecte vakantiebestemming voor het hele gezin!
Camping Sandaya La Nublière

In de omgeving van camping Sandaya La Nublière

In de omgeving van deze leuke camping is veel te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping, onder meer de mooie abdij van Hautecombe of de abdij van Tamié bezoeken. Een uitstapje naar het Lac d’Annecy is leuk voor het hele gezin. Ook bezoekjes aan indrukwekkende kastelen als Château de Menton-Saint-Bernard, of het Château de Montrottier zijn meer dan de moeite waard. Voor de wandelaars en natuurliefhebbers onder ons zijn bezoekjes aan het indrukwekkende Cirque du Fer-à-Cheval en de Gorges du Fier absoluut aan te raden!

Boek uw verblijf op camping Sandaya La Nublière

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een fijne vakantie in het departement Haute-Savoie!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Haute-Savoie ook interessant: