Camping Yelloh! Village Soleil Vivarais

Camping Yelloh! Village Soleil Vivarais maakt deel uit van een mooi vakantiepark langs de rivier Ardèche.Camping Yelloh! Village Soleil Vivarais De camping ligt tussen de plaatsen Ruoms en Sampzon, in een van de bochten van de rivier Ardèche. Dankzij haar ligging aan deze rivier wandelt u vanaf het terrein van de camping zo naar een nabijgelegen strandje.

Over Camping Yelloh! Village Soleil Vivarais

Camping Yelloh! Village Soleil Vivarais is een vrij grote camping, met 381 plaatsen. Er zijn verschillende accommodaties te huur, waaronder verschillende typen stacaravans. De staanplaatsen op deze camping beschikken elk over voldoende beschutting. De plaatsen zijn van elkaar gescheiden door struiken en bomen. Zelfs tijdens de warme zomerdagen is het goed uit te houden op de camping. Krijgt u het te warm? Geen probleem! Vanaf de camping wandelt u zo naar een leuk kiezelstrand, waar u heerlijk af kunt koelen in het water van de rivier. Ook kunt u hier kano’s huren, waarmee u de rivier verder kunt verkennen. Op het terrein van de camping is verder een waar zwemparadijs te vinden, met twee zwembaden, een bubbelbad, watervallen, glijbanen en een kleuterbad. Op Camping Yelloh! Village Soleil Vivarais is genoeg te beleven voor jong en oud!
Camping Yelloh! Village Soleil Vivarais

In de omgeving van Camping Yelloh! Village Soleil Vivarais

In de omgeving van de camping is veel te zien en te beleven. Zo liggen de prachtige Gorges de l’Ardèche vlakbij. Bij deze indrukwekkende kloof zijn verschillende mooie grotten te vinden, waaronder Grotte de la Madeleine en de grot van Chauvet. Ook zijn er in de omgeving van deze leuke camping verschillende mooie plaatsjes te vinden. Zo zijn uitstapjes naar leuke plaatsen als Ruoms en het schitterend gelegen Balazuc meer dan de moeite waard. Op ongeveer twintig kilometer afstand van de camping ligt het Bois de Païolive: een prachtig natuurgebied met vele indrukwekkende rotsformaties. Een aanrader voor natuurliefhebbers en wandelaars. Camping Yelloh! Village Soleil Vivarais is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in Ardèche!

Boek uw verblijf op Camping Yelloh! Village Soleil Vivarais

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Ardèche!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Ardèche ook interessant: