Ciela Village Camping Le Pommier

Ciela Village Camping Le Pommier is een mooie camping bij het plaatsje Villeneuve-de-Berg, in het departement Ardèche.Ciela Village Camping Le Pommier De camping ligt aan het riviertje de Gladuègne en is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

Over Ciela Village Camping Le Pommier

Ciela Village Camping Le Pommier is een grote camping met 815 plaatsen. Er zijn verschillende soorten accommodaties te huur op deze camping. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans, tenten en chalets huren. Op deze camping is een groot zwemparadijs aanwezig, met een sportbad, een tropisch bad met watervallen en meerdere glijbanen. Leuk voor jong en oud! Voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een leuk animatieteam, zodat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Verder is er een midgetgolfbaan, een sportterrein en ook een tennisbaan. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Hoewel Ciela Village Camping Le Pommier een grote camping is, kunt u hier helemaal tot rust komen. Zo zijn de staanplaatsen afgebakend en is er veel begroeiing, zodat u heerlijk kunt genieten in de schaduw!
Ciela Village Camping Le Pommier

In de omgeving van Ciela Village Camping Le Pommier

In de omgeving van deze leuke gezinscamping is veel te zien en te beleven. Zo kunt u onder meer de indrukwekkende Gorges de l’Ardèche bezoeken. Ook zijn er talloze mooie grotten te vinden in de omgeving van de camping, zoals de grot van Chauvet, grotte de la Madeleine, Aven d’Orgnac en de grot van Saint-Marcel d’Ardèche. Ook leuk is een uitstapje naar de mooie Cascade du Ray-Pic, of het bijzondere landschap van Bois de Païolive. Tel hier de vele mooie plaatsjes en kastelen in de omgeving nog bij op en het is duidelijk: Ciela Village Camping Le Pommier is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in de Ardèche!

Boek uw verblijf op Ciela Village Camping Le Pommier

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Ardèche!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Ardèche ook interessant: