Ludo Camping

Ludo Camping is een fijne gezinscamping in het departement Ardèche. De camping ligt vlak bij het plaatsje Lussas en is een ideale uitvalsbasis voor een fijne vakantie in deze mooie streek.

Over Ludo Camping

Ludo Camping is een middelgrote camping met 160 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages en stacaravans huren. De camping bestaat uit deels vlakke en deels terrasvormige kampeervelden. De verschillende plekken zijn van elkaar gescheiden door struiken en bomen. De camping ligt langs de rivier Auzon, wat betekent dat u hier tijdens de warme zomerdagen heerlijk kunt pootje baden. Ook is er een waterval. Op het terrein van Ludo Camping is ook een mooi zwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Uiteraard is er ook een apart kleuterbad voor de allerkleinsten. Verder is er een speeltuin waar kinderen kunnen spelen. Ook is er een volleybalveld en uiteraard is er ook ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Bent u op zoek naar een fijne vakantiebestemming in de Ardèche? Dan is deze fijne camping een uitstekende keuze!
Ludo Camping

In de omgeving van Ludo Camping

In de omgeving van Ludo Camping is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u onder meer mooie plaatsen als Aubenas, Alba-la-Romaine, Montélimar, Balazuc, Ruoms, Vogüé, Vallon-Pont-d’Arc en Privas bezoeken. Ook aan bezienswaardigheden is er geen gebrek in het departement Ardèche. Zo kunt u bijvoorbeeld de prachtige Gorges de l’Ardèche bezoeken. Hier zijn ook verschillende mooie grotten te vinden, zoals de grot van Chauvet, Grotte de la Madeleine, Aven Marzal en de grot van Saint-Marcel d’Ardèche. Een bezoekje aan elk van deze grotten is leuk voor het hele gezin!

Boek uw verblijf op Ludo Camping

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping in het departement Ardèche? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Ardèche!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Ardèche ook interessant: