Camping De l’Ill – Colmar

Camping De l’Ill – Colmar is een leuke, langgerekte camping aan de rand van de stad Colmar, in het departement Haut-Rhin. De camping ligt aan de rivier L’Ill en is een prima uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in dit gedeelte van de regio Elzas!

Over camping De l’Ill – Colmar

Camping De l’Ill – Colmar is een middelgrote camping met 145 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten bungalowtenten, stacaravans en chalets huren. De verschillende plekken zijn van elkaar gescheiden door heggen, bomen en struiken. Op het terrein van de camping is een mooi zwembad te vinden. Hier kunnen jong en oud zich uren vermaken tijdens de warme zomerdagen. Rondom het zwembad zijn ligbedden beschikbaar. Uiteraard is er ook een apart kleuterbad, zodat ook de allerkleinsten kunnen afkoelen in het water. Doordat de staanplaatsen op deze camping ruim zijn ingericht, is er altijd ruimte voor een spelletje. Uiteraard is er een Jeu-de-boulesbaan te vinden op deze camping. Voor de kinderen is er verder een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Camping De l’Ill – Colmar is een leuke vakantiebestemming voor het hele gezin!

In de omgeving van camping De l’Ill – Colmar

In de omgeving van camping De l’Ill – Colmar is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping, onder meer verschillende mooie kastelen bezoeken. Zo zijn uitstapjes naar kastelen als Château de Kaysersberg en Château du Hohlandsbourg leuk voor het hele gezin. Voor een uitgebreid bezoek aan deze mooie kastelen kunt u gerust een middag de tijd nemen. Uiteraard kan ook een bezoekje aan de mooie stad Colmar niet ontbreken!

Boek uw verblijf op camping De l’Ill – Colmar

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Haut-Rhin!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Haut-Rhin ook interessant: